Media

DVD:t

USA:ssa boksien mukana tulleet Gilmore-isms -vihot voi ladata itsellesi täältä.

Klikkaa ylhäältä "Gilmore-isms " ja klikkaa sitten haluamasi kauden vihkoa.

Suomessa julkaistut dvd:t

Gilmoren tytöt: ensimmäinen tuotantokausi

Tervetuloa kuvankauniiseen kaupunkiin Connecticutissa nimeltä Stars Hollow. Perustettu 1779. Asukasluku 9 973. Ja Gilmoren tyttöjen eli 32-vuotiaan Lorelain ja hänen 16-vuotiaan Rory-tyttärensä koti.

Lämpöä. Huumoria. Faneja ihastuttavia dvd-ekstroja. Kaikkea tätä löytyy tästä rakastetun tv-sarjan ensimmäisen tuotantokauden 21 jakson kokoelmasta. Lauren Graham esittää nopeaälyistä Lorelaita, historiallisen Independence Inn -hotellin johtajaa, Roryn (Alexis Bledel) äitiä ja myös tyttärensä parasta ystävää, uskottua ja opettajaa. Hän haluaa säästää Roryn niiltä ongelmilta, jotka ajoivat Lorelain sivuraiteille kun hän oli teini. Lahjakas näyttelijäjoukko esittää värikkään Stars Hollow'n kaupunkilaisia. Lorelain siniveristen vanhempien rooleissa ovat Kelly Bishop ja Edward Herrmann. Lorelai on nuorempana ottanut etäisyyttä vanhempiinsa, mutta nyt vanhemmat ovat palanneet Lorelain elämään. Samoin ovat palanneet ongelmat, jotka heidät alun perin erottivat.

 

Gilmoren tytöt: toinen tuotantokausi

Kiitetyt Gilmoren tytöt palaavat toiselle tuotantokaudelle mukanaan lämpöä, hurmaavuutta, terävää sanailua ja sydämet pysäyttävää draamaa. Tästä kuuden levyn pakkauksesta löytyvät kaikki toisen tuotantokauden 22 vastustamatonta jaksoa ihmisistä, joihin olemme rakastuneet: nuori yksinhuoltajaäiti Lorelai, hänen super-tehokas tyttärensä Rory, Lorelain elitistiset vanhemmat Emily ja Richard, ja kokonainen uneksijoiden ja eriskummallisten asukkaiden pikkukaupunki. Stars Hollow'hun saapuu myös uusia kasvoja, mukaan lukien Luken sisarenpoika Jess, jonka kapinallisuus pahastuttaa kaupunkia, mutta jonka intohimo kirjoja kohtaan viehättää Rorya. Sydämiä särkyy ja paranee, uria loppuu ja alkaa, ihmiset kompuroivat ja nousevat jälleen pystyyn sarjassa, joka on "autuaan loistava" (Ken Parish Perkins, Fort Worth Star-Telegram).

 

Gilmoren tytöt: kolmas tuotankokausi

Lisää hauskanpitoa, lisää heiloja, lisää entisiä heiloja: lisää Gilmorea. Tämä 6 levyn Deluxe-boxi sisältää kaikki Gilmoren tyttöjen kolmannen tuotantokauden 22 jaksoa (plus ekstrat) - menestyssarjasta, joka muistetaan terävästä, kiivastempoisesta dialogista ja iskevistä juonikuvioistaan. Äidille ja tyttärelle eli Lorelai ja Rory Gilmorelle tämä vuosi tietää muutoksia. Monet muutokset ovat odotettavissa, kuten se, että Rory valmistuu Chiltonista ja odottaa jännityksellä tietoja yliopistopaikoista. Mutta paljon tapahtuu myös odottamatonta. Rorylla on vuoden alussa kaksi poikaystävää (siinä voi olla kaksi liikaa). Lorelain ja Maxin lempi roihahtaa uudelleen (kenties). Lane tapaa sen oikean (lopultakin). Sookie yllättyy (iloisesti), ja myös Independence Inn -hotelli yllättyy (vähemmän iloisesti). Tytöt odottavati (nyt katsomaan!).

 

Gilmoren tytöt: neljäs tuotantokausi

Boola boola! Roryn ensimmäinen vuosi Yalessa alkaa. Moola moola! Lorelai avaa lopultakin Dragonfly Innin, vaikka se viekin hänen viimeiset rahansa (ja lainan Lukelta). Gilmoren tytöt palaavat jälleen kuvaruutuihin suurenmoisina ja sujuvasti sanaillen. Tervetuloa, Gilmore-fanit, elämän ja sen ilojen kuvaamisesta kiitetyn sarjan neljännelle tuotantokaudelle, jossa ei myöskään rakkautta unohdeta. Lorelailla on romanttinen juttu isänsä uuden, nuoren yhtiökumppanin kanssa, mutta Lorelain vuosi päättyy sen miehen seurassa, jonka jokainen fani on tiennyt hänelle oikeaksi. Roryn elämässä lemmenjumala vaikuttaa olevan sapatilla - ja sitten sekä Dean että Jess astuvat esiin uudelleen. Sookie saa Daveyn, Lane saa elämän, Kirk saa tyttöystävän (!) ja katsojat saavat 22 jakson mittaisen Stars Hollow -loman tyynyllä odottavine DVD-ekstroineen ja minttusuklaineen.

 

Gilmoren tytöt: viides tuotantokausi

Nouseva Gilmore: Lorelai. Dragonfly Inn menestyy mahtavasti. Ja Lorelain suhde Luken kanssa (se, jonka oli ihan pakko tapahtua!) aiheuttaa kuhinaa Stars Hollow'ssa. Laskeva Gilmore: Rory. Opiskelu, pojat ja urasuunnitelmat tuottavat vaikeuksia ja ennen niin loistavan itsevarma tyttönen on hukassa. Kiinnittäkää turvavyönne lähtiessänne mukaan tähän upean hauskaan ja sydäntä särkevän dramaattiseen viidenteen tuotantokauteen. Gilmoren tytöt -sarjan älykkyys, hurmaavuus ja omaperäisyys, jotka ovat tuoneet sille legioonittain vannoutuneita ihailijoita, tulevat upeasti esille näissä menestyssarjan viidennen tuotantokauden 22 jaksossa. Lisää kimallusta tähän loistoon tuovat lumoavat sivuosasankarit: Sookie, Paris, Lane, Kirk, Michel, mahtavat pére et mére Gilmore sekä yhden pikkukaupungin verran muita. Tavataan Stars Hollow'ssa!

 

Gilmoren tytöt: kuudes tuotantokausi

Onko Gilmoren tytöt enää entisensä, elleivät Gilmoren tytöt ole enää yhdessä? Viidennen tuotantokauden lopussa Rory keskeytti opintonsa Yalessa ja muutti Emilyn ja Richardin piharakennukseen. Ne olivat päätöksiä, jotka särkivät Lorelain sydämen. Mutta särkynyt sydän on kätevä, koska toinen puolisko voi olla äärettömän onnellinen Lorelain ja Luken suhteen edistymisestä. Samaan aikaan toinen puoli sydämestä suree, ja vaikuttaa siltä kuin kaikki kaupunkilaiset haluaisivat äidin ja tyttären palaavan yhteen. Mutta sitä varten saatetaan tarvita odottamatonta ulkopuolista apua.

Paljon muutakin tietysti tapahtuu: Lane kokee yllätyksen, joka saa hänet sekaisin ilosta. Luke kokee yllätyksen, joka saattaa sekoittaa hänen ja Lorelain suhteen. Se mikä ei ole yllättävää, on terävä "olisinpa osannut sanoa noin" -Gilmore-dialogi, nokkela huumori ja oivaltava tarinankerronta: piirteet, joita fanit rakastavat. Kuudes tuotantokausi alkaa nyt!

 

 

Alue 1:n DVD:t

Gilmore Girls: the Complete First Season (6 levyä)

 

Gilmore Girls: The Complete Second Season

Dvd:stä lisää theWB.com'n sivuilla

 

Gilmore Girls: The Complete Third Season

Dvd:stä lisää theWB.com'n sivuilla.

 

Gilmore Girls: The Complete Fourth Season

 

Gilmore Girls: The Complete Fift Season

 

Gilmore Girls: The Complete Sixth Season

 

 

DVD:t voi tilata ainakin Amazonilta.