Uutisia

Gilmoren tytöille sittenkin jatkoa?

 

Gilmoren tytöt ilmaston lämpenemistä vastaan

 

Kirkin kymmenen parasta jaksoa

 

Milo Ventimiglia Fergien uudessa musiikkivideossa

 

Lorelain Jeeppi uudelle omistajalle?

 

Alexis Bledelillä uusi poikaystävä?

 

Matt Czuchry täytti 30 vuotta!

 

Gilmoren tytöille Emmy -palkintoja draamasarja kategoriassa?

 

Näyttelijöiden projektit Gilmoren tyttöjen jälkeen

 

Melissa McCarthylle ja Ben Falconelle tyttövauva!

 

Stars Hollowta ei enää ole

 

Näyttelijöiden kommentteja sarjan päättymisestä

 

 

 

Uutisia: sivu 2

Uusimpia uutisia...

 

Lauren Graham vierailee Studio 60 on the Sunset Strip -sarjassa

Lauren Graham esittää itseään syksyn uutuussarjan (USAssa) Studio 60 on the Sunset Strip kahdessa jaksossa. Sarja kertoo sketsisarjan kulissientakaisesta elämästä ja sitä tähdittää mm. Frendeistä tuttu Matthew Perry, jonka on jo pitkään arveltu tapailevan Lauren Grahamia. Pari on useasti nähty erilaisissa tilaisuuksissa yhdessä, mutta viikon takaisissa Emmy-juhlissa heidät nähtiin erittäin ystävällisissä merkeissä (2.9.2006).

Gilmoren tytöt voittivat kaksi Teen Choice Awardia

Elokuun lopulla pidetyissä Teen Choice Awardseissa Alexis Bledel voitti palkinnon TV:n parhaana komedianäyttelijättärenä, Lauren Graham valittiin parhaaksi tv-vanhemmaksi. Tällä kertaa kumpikaan heistä ei osallistunut palkintojenjakotilaisuuteen, viime vuonnahan Tytöt voittivat kolme palkintoa (2.9.2006).

Neljäs kausi dvd:lle 25.10.2006

Discshop.fi:n sivuilla olevan tiedon mukaan Gilmoren tyttöjen neljäs kausi julkaistaisiin Suomessa 25.10.2006. Tarkempia tietoja julkaisusta ei vielä ole, mutta luultavasti ekstrat ovat samat kuin vastaavassa R1:n julkaisussa (15.8.2006).

 

Gilmoren pojat muissa tv-sarjoissa

Gilmoren tyttöjen Deanina tutuksi tulleen Jared Padaleckin sarja Supernatural alkaa Suomessa SubTv:llä maanantaina 21.8 klo 21.00. Sarjan toinen päätähti Jensen Ackles (jonka roolihahmon nimi on muuten "Dean" !) on tuttu meille mm. sarjoista Dark Angel ja Smallville.

 

Tunteet pelissä -sarja jatkuu SubTv:llä 3. tuotantokauden jaksoin 10.9 klo 18.00. Tällä hetkellä sarjasta esitetään 1. kauden uusintoja. Sarjassahan näyttelee Tytöissä 1. kaudella Tristan DuGrayta esittänyt Chad Michael Murray.

 

Matt Czuchry (Logan Huntzberger) vierailee lokakuussa USA:ssa esitettävässä Veronica Marsin kolmannen kauden jaksossa. Matt ei sentään esitä sarjassa Logan Huntzbergeriä, vaan Logan Echollsin velipuolta, Charlie Stonea. Veronica Marsia esitetään ensi syksynä uuden kanavan theCW:n tiistai-illassa heti Gilmoren tyttöjen jälkeen. Suomessa Veronica Marsin 2. kauden jaksot alkavat uudella ohjelmapaikalla sunnuntai-illassa klo 20 8.10 alkaen (www.soda-pop.org/vm/) (15.8.2006).

Gilmoren tytöt jatkuu tammikuussa

Liisin vieraskirjaani jättämän viestin mukaan Gilmoren tytöt jatkuu kuudennen kauden jaksoin 7.1.2007 klo 17:15. Neljännen ja viidennen kauden aamu-uusinnathan loppuivat juuri Ylellä, ja aika montaa ihmistä (ainakin vieraskirjan viesteistä päätellen ;)) jäi loppuratkaisu kaivelemaan. Mikäli et jaksa odottaa Luken vastausta tammikuuhun asti, lue juonipaljastuksista miten loppujen lopuksi kävi.

 

USA:ssa seitsemäs kausi alkaa 26.9.2006, ja jälleen kerran TvGuiden Michael Ausiello on saanut ennakkotietoja kauden ensimmäisestä jaksosta "the Long Morrow". Ausiello lohduttelee sarjan faneja, sillä ainakin seitsemännen kauden ensimmäinen jakso on taattua Gilmoren tyttöjä Palladinojen poisjäännistä huolimatta. Ausiello on myös haastatellut sarjan uutta päätuottajaa David Rosenthalia seitsemännestä kaudesta. Ja selväähän on että molemmissa Ausiellon jutuissa on spoilereita sekä kuudennesta että seitsemännestä kaudesta! (28.7.2006)

 

Alexis Bledel ja Milo Ventimiglia eronneet

Tosielämässäkin seurustelleet Milo (Jess) ja Alexis (Rory) eivät ole enää yhdessä. Asia vahvistui TvGuiden Ausiellon haastatellessa (spoilaa hieman kuudetta kautta) Miloa. Milo kertoi olevansa sinkku, mutta ei halunnut kommentoida asiaa enempää. Milo kertoo haastattelussa myös nykyisistä näyttelijäntöistään, johon kuuluu mm. NBC:n uusi sarja Heroes. Matalaa profiilia pitänyt pari ehti seurustella noin kolmen vuoden ajan. (28.7.2006)

 

Gilmoren tytöt ehdolla Teen Choice Awardseissa

Gilmoren tytöt on ehdolla parhaaksi tv-sarjaksi ja Alexis Bledel parhaaksi näyttelijättäreksi seuraavissa Teen Choice Awardseissa. Voittajat ratkaistaan äänestämällä (rekisteröityminen pakollista) ja valinnat julkaistaan 20.8.2006. Lauren Graham oli ehdolla parhaana komedianäyttelijänä Television Critics Association Awardseissa, mutta voiton vei the Officen Steve Carell. (28.7.2006)

 

Gilmoren tyttöjen neljäs kausi julkaistaan lokakuussa

Gilmoren tyttöjen 3. kauden dvd julkaistiin suomessa 28.6.2006 ja Sandrew Metronomelta saamieni tietojen mukaan neljäs kausi julkaistaisiin lokakuussa.

 

Kolmannen kauden boksista löytyy kaikki kauden 22 jaksoa sekä ekstroina tarinoita näyttelijöiden lapsuuskokemuksista, our favorite 80's: suosikkivuosikymmenen tanssiliikkeitä, ylimääräisiä kohtauksia kolmessa jaksossa sekä tuotantokauden romanttisemmat hetket.

 

USA:ssa kuudes kausi julkaistaan dvd:llä 19.9.2006. Boksin ekstroista ei ole vielä tietoa, mutta huhujen mukaan ekstroja ei olisi johtuen Palladinojen lähdöstä. (28.7.2006)

 

 

 

Lauren Grahamin haastattelu

Lauren Graham oli kuvaamassa Bruce Almighty elokuvan jatko-osaa Evan Almighty, kun TvGuiden Michael Ausiello haastatteli häntä. Laurenin vastanäyttelijänä elokuvassa on Steve Carell, joka heinäkuun lopulla vei Television Critics Association -palkinnon Laurenin nenän edestä. Lauren kertoo haastattelussa olevansa todella surullinen Palladinojen lähdöstä, mutta luottaa kuitenkin David Rosenthalin taitoihin. Ausiellon kysyessä sarjan jatkosta seitsemännen kauden jälkeenkin, Lauren on vähän epäröivä sanoissaan, mutta kertoo kuitenkin, ettei missään nimessä jatkaisi sarjaa ilman Alexis Bledeliä. Lauren haluaisi istua myös tuottajan pallilla Gilmoren tyttöjen seitsemännellä kaudella, mutta johtoporras ei ole vielä antanut lupaa tähän.

 

Haastattelu löytyy kokonaisuudessaan täältä, ja siinä on spoilaavaa juttua kuudennesta kaudesta. (28.7.2006)

Palladinot jättivät gilmoren tytöt

Sarjan luoneet ja kuusi vuotta sitä kirjoittaneet ja ohjanneet Amy Sherman Palladino sekä hänen miehensä Dan Palladino eivät päässeet sopuun Warner Brosin kanssa jatkokaudesta, joten sarjaa alusta asti luotsannut pari jää pois Gilmoren tyttöjen tekijäkaartista. Suomessa on vielä näkemättä sarjan kuudes kausi, jossa Palladinot ovat siis mukana, mutta USA:ssa seitsemäs kausi aloitetaan 26.9.2006 ilman heitä.

 

TvGuiden Ausiellon haastattelun mukaan pääsyynä Palladinojen poisjäämiseen oli erimielisyydet sarjan jatkokausista. Palladinot olisivat halunneet jatkaa ainakin vielä kaksi kautta, mitä pidettiin yleisesti aika outona vaatimuksena, sillä sarjan päänäyttelijöillä on sopimukset vain seitsemännen kauden loppuun ja Amy Sherman-Palladino on itse joskus sanonut suunnitelleensa sarjan seitsemän kauden mittaiseksi.

 

Sarjaa luotsaa jatkossa David Rosenthal, joka on ollut sarjassa mukana kuudennesta kaudesta lähtien ja on aiemmin ollut mukana tekemässä mm. Spin Cityä ja Good Morning, Miamia. Everwoodin fanit ilahtunevat seuraavasta tiedosta: Everwoodissa tuottajana toiminut Rina Mimoun siirtyy Everwoodin lopettamisen jälkeen konsultiksi Gilmoren tyttöihin. (28.7.2006)

 

Gilmoren tyttöjen 2. kausi julkaistaan 15.3.2006

Gilmoren tyttöjen toinen kausi julkaistaan 15.3.2006. Boksia myydään ennakkoon jo ainakin Discshopissa hintaan 34,95 € ja Videodivarissa 36,50 €. Tarkempia tietoja lisämateriaaleista ei sivuilta löytynyt, mutta luultavasti ne ovat samansisältöiset kuin R1:n boksissakin.

 

Ilmeisesti liikkeet tai Warner Home Video eivät olleet varautuneet 1. kauden boksin kysyntään, sillä ainakaan Videodivarissa ja Discshopissa boksia ei ole varastossa. Toivottavasti kaikki halukkaat kuitenkin saavat boksin hyllyynsä. (27.1.2006)

WB ja UPN yhdistyvät ensi syksynä

Yhdysvaltalaiset televisioyhtiöt WB ja UPN yhdistyvät ensi syksynä yhdeksi yhtiöksi. Uuden yhtiön nimeksi tulee CW kertoivat Warner Brosin ja CBS Corporationin edustajat viime tiistaina. Yhtiöiden edustajat ovat kertoneet, että Gilmoren tytöt tulee olemaan yksi uuden yhtiön sarjoista, joten samalla saimme varmistuksen seitsemännen kauden tekemisestä. WB:n suosituimpia sarjoja Gilmoren tyttöjen lisäksi ovat mm. Everwood, Smallville, Siskoni on noita ja Seitsemäs taivas. UPN kanavan sarjoja ovat mm. Veronica Mars ja Huippumalli haussa. (27.1.2006)

Scott Pattersonille sopimus seitsemännestä kaudesta

Myös Scott Patterson (Luke) on tehnyt sopimuksen Gilmoren tyttöjen seitsemännestä kaudesta. Sarjan luojien, käsikirjoittajien ja ohjaajien Amy Sherman-Palladinon ja Daniel Palladinon osallistumisesta seitsemännen kauden tekoon ei ole vielä saatu varmistusta. (27.1.2006)

Alexis Bledelin leffa dvd:llä 25.1.2006

Alexiksen tähdittämä leffa Neljä tyttöä ja maagiset farkut (Sisterhood of the Travelling Pants) ilmestyy dvd:lle myös 25.1.2006. Dvd on myynnissä ainakin Discshopissa ja Casablancassa n. 18,90 euron hintaan. Tämä on leffan Suomen ensi-ilta, sillä muistaakseni sitä ei esitetty elokuvateattereissa. Korjatkaa minua mikäli olen väärässä. (19.1.2006)

 

Ann Brasharesin menestysromaaniin perustuva Neljä tyttöä ja maagiset farkut kertoo neljän elinikäisen ystävän elämästä erityisenä kesänä, jona he ovat ensi kertaa erossa. Ostosreissulla nämä nuoret naiset löytävät kirpputorilta farkut, jotka sopivat kullekin heistä täydellisesti. He päättävät käyttää farkkuja yhteydenpitovälineenään tulevien kuukausien aikana siten, että kukin heistä käyttää farkkuja viikon nähdäkseen millaista onnea ne hänelle tuovat, ja lähettää ne sitten seuraavalle. Vaikka välimatka erottaa nämä neljä ystävää toisistaan, he silti kokevat yhdessä elämää, rakkautta ja menetyksiä kesänä, jota he eivät koskaan unohda.

Gilmoren tyttöjen ensimmäinen kausi dvd:llä 25.1.2006

Dvdplazan sivuilla ilmoitetaan Gilmoren tyttöjen ensimmäisen kauden suomijulkaisun ilmestyvän 18.1.2006. Useiden nettikauppojen sivuilla ilmestymispäiväksi on kuitenkin kerrottu 25.1.2006.

 

Olen lisännyt tarkemmat tiedot dvd:stä sivuilleni, kuten myös tiedossani olevien boksia myyvien liikkeiden hintatiedot. Mikäli löydätte jostain muustakin kaupasta boksin hintatietoja, ilmoitelkaa minulle niitä palautelomakkeella tai sähköpostilla (gilmoreg@mbnet.fi), niin laitan tiedot esille sivuilleni. Btw, boksi näyttäisi olevan videodivarin eniten ennakkoon tilattu tuote, ja discshopissakin toiseksi eniten tilattu. Kyllä sitä on odotettukin. ;) (30.11.2005, päivitetty 16.1.2006).

 

1. kauden Dvd-boksi ilmestyy vasta tammikuussa

Sain Sandrew-Metronomelta vahvistuksen siitä, että dvd-boksin julkaisu siirtyy tammikuulle:

 

Hei!

Tammikuulle on tulossa julkaisuun. Lisämateriaalia en vielä voi vahvistaa.

 

Ystävällisin terveisin,

Warner Home Video

Hanna Valkeapää

Trade Marketing Coordinator

 

Dvd oli tarkoitus alunperin julkaista 18.11, jolloin ainakin Saksassa julkaistiin tyttöjen 1. kausi dvd:llä. Boksi on myynnissä mm. saksalaisessa Amazonissa ja hintaa sillä on 26,99 euroa. Levyiltä löytyy tekstitys 7 kielellä (saksa, englanti, espanja, portugali, puola, romania ja tanska) ja äänet kolmella eri kielellä (englanti, saksa ja espanja). Ekstroista ei löydy tietoa.

 

Ison-Britannian Amazonin sivuilla on myös tietoja Gilmoren tyttöjen 1. kauden boksista, joka julkaistaan siellä 6.2.2006. Boksin hinta on 33,74£, eli noin 49 euroa. Tarkempia tietoja boksin sisällöstä ei sivuilta vielä löydy.

 

Päivitys: Maarianhaminalainen nettikauppa discshop.fi myy ruotsalaista Gilmoren tyttöjen 1. kauden boksia, jossa on myös suomitekstit! Kannet ja muu mahdollinen kirjallinen materiaali on ilmeisesti ruotsiksi ja hintaa boksilla on 49,95 euroa. Boksi on julkaistu 25.11.2005. Kiitos foorumin Jukelle tästä tiedosta! (14.11.2005, päivitetty 27.11.2005)

 

Gilmoren tyttöjen 100. jakso ensi sunnuntaina 27.11!

Gilmoren tyttöjen 100. jakso nähtiin ensimmäisen kerran Usassa 8.2.2005. Sarjan tekijät ja näyttelijät juhlistivat tapahtumaa useampaankin otteeseen ja jakson kunniaksi järjestettiin sarjaa käsittelevä seminaari. Kuvia (Quintessence) ja video (Thunderbolts) juhlista. (24.11.2005)

 

Gilmoren tyttöjen seitsemännestä kaudesta

Usassahan on nyt meneillään Gilmoren tyttöjen kuudes kausi, ja vaikka jatkosta ei ole virallisesti ilmoitettu, pidetään kuitenkin aika varmana, että sarjaa tehdään vielä seitsemäskin kausi, onhan Lauren Grahamilla ja Alexis Bledelillä sopimukset seitsemästä kaudesta ja sarjalla enemmän katsojia kuin koskaan.

 

Sarjan luojalla, käsikirjoittajalla ja ohjaajalla Amy Sherman-Palladinolla ja tämän käsikirjoittaja-ohjaaja aviomiehellä Dan Palladinolla on kuitenkin sopimus vain kuudennesta kaudesta. He ovat tällä hetkellä luomassa uutta sarjaa Warner Bros.lle, mutta vielä ei ole tiedossa tulevatko he jatkamaan myös Gilmoren tyttöjen parissa mahdollisella seitsemännellä kaudella. Sherman-Palladino on aiemmin ilmoittanut haluavansa jatkaa sarjassa loppuun asti. Lukea esittävällä Scott Pattersonilla on myös sopimus vain kuudennesta kaudesta.

 

Sarja jää nyt Usassa tauolle ja jatkuu 10.1.2006 kuudennen kauden 11. jaksolla The Perfect Dress. (24.11.2005)

 

Gilmoren tytöt haastatteluissa

Ellen Degeneres vei yleisönsä Warner Brosin studioille tutustumaan mm. Joey'n ja Gilmoren tyttöjen näyttelijöihin ja lavasteisiin. Videolla (Thunderbolts n. 8MB) Ellen haastattelee Lauren Grahamia ja Alexis Bledeliä "Stars Hollow'n" keskustassa viimeisimmän jakson 6.10 He's Slippin' 'Em Bread... Dig? lavasteissa. Haastattelussa kuullaan mm. Alexiksen puhuvan espanjaa. Haastattelu on yhteensä noin 5,5 minuuttia pitkä ja ensimmäiset 3 minuuttia ovat spoilerivapaata katsottavaa.

 

Gilmoren tyttöjä haastateltiin myös "Good Day LA" -ohjelmassa, jossa tytöt esittelevät lumista Stars Hollow'ta ja kertovat kiitospäivän vietostaan. Videolla (49 MB, 9 min, Genevieve) on spoilereita kuudennesta kaudesta. (24.11.2005)

Uusi Gilmoren tytöt sivusto

Warner Bros. on avannut uuden Gilmoren tytöt www-sivuston, Gilmoreguide.tv:n, josta löytyy mm. keskustelupalsta, gilmorismeja, e-kortteja, triviaa ja Gilmoren tyttöjen kauneusvinkkejä (sivuja sponssaa dödö-firma...). En saanut sivuja näkymään Firefoxilla, mutta Operalla ja IE:llä toimivat hyvin. (23.11.2005)

 

Madeline Albright vieraili Gilmoren tytöissä 25.10.2005

Usan entinen ulkoministeri Madeline Albright vieraili Gilmoren tyttöjen kuudennen kauden seitsemännessä jaksossa. Hän esitti jaksossa itseään ja kommentoi kokemustaan seuraavasti: "Olen suuri Gilmoren tytöt -sarjan fani ja minulla oli todella hauskaa. Se oli mahdollisuus tehdä jotain muuta ja opin kuvauksissa, miten vaikeaa on muistaa vuorosanojaan". Tarkemmat tiedot kyseisen jakson tapahtumista löydät juonipaljastuksista. Gilmoren tytöissä on nähty myös muita kuuluisuuksia, kuten kirjailija Norman Mailer itsenään, Skid Rown laulaja Sebastian Bach Lanen bändin Gil'nä ja laulaja Carole King musiikkikaupan omistajana. (23.11.2005)

 

1. kauden dvd-boksin julkaisu Suomessa myöhästyy?

Kyselin Sandrew-Metronomelta Gilmoren tyttöjen dvd-boksin ekstramateriaalista, ja yhtiöstä vastattiin näin:

 

Hei! Emme ole vielä saaneet vahvistusta lisämateriaareille, koska tuotteen tuotanto on hieman myöhässä. Tästä johtuen on mahdollista että julkaisu on siirtymässä 2006 alkuvuoteen.

Ystävällisin terveisin, Warner Home Video Hanna Valkeapää Trade Marketing Coordinator

 

Kovin hyvältä ei vaikuta, mutta toivotaan, että pysyvät aikataulussa, tai saavat boksin ulos edes ennen joulua! Alunperinhän boksi oli tarkoitus julkaista 18.11. LIsätietoja Usassa ilmestyneestä 1. kauden boksista löydät täältä.

 

Usassa 13.12 ilmestyvän viidennen kauden dvd-boksin kuva on julkaistu (kuva vieressä). Tarkempia tietoja boksin sisällöstä löytyy täältä. (20.10.2005)

 

Lauren Graham tapailee Buffyn ex-poikaystävää?

E!Onlinen Kristin on paljastanut Lauren Grahamin (Lorelai) tapailevan 33-vuotiasta näyttelijä Marc Blucas'ta (kuva vasemmalla), joka on parhaiten tunnettu roolistaan Riley Finn'nä, Buffy vampyyrintappajan ex-poikaystävänä.

 

Lauren on viime aikoina nähty yhdessä myös entisen poikaystävänsä Matthew Perryn (Frendit, kuva oikealla) kanssa, mutta Kristinin mukaan he ovat vain hyviä ystäviä. (20.10.2005)

 

 

Melissa McCarthy naimisiin

Melissa McCarthy (Sookie) on mennyt naimisiin näyttelijä Ben Falconen kanssa. Falcone näyttelee parhaillaan Suomessakin nähtävässä Joey -sarjassa Joeyn naapuria, Howardia.

 

Melissa on kesän aikana esiintynyt stand up-komiikkaryhmässä ja tehnyt yhdessä miehensä kanssa lyhytelokuvaa nimeltään Polk Valley. Hän toivoo myös jatkossa viettävänsä yhä enemmän aikaa kameran toisella puolella, kirjoittajana ja tuottajana. (20.10.2005)

 

 

 

Gilmoren tytöille kolme palkintoa Teen Choice Awards-juhlassa

Monien kummastukseksi Gilmoren tytöt eivät ole saaneet huomiota isommissa palkintogaaloissa, mutta viime elokuussa Teen Choice Awardseissa tytöt veivät parhaat palkinnot muiden nenän edestä. Alexis Bledel (Rory) palkittiin parhaana komediasarjanäyttelijättärenä (ehdolla oli mm. Eva Longoria Täydellisistä naisista ja Mila Kunis 70's showsta), Lauren Graham (Lorelai) sai palkinnon parhaana tv-vanhempana (vastaehdokkaina oli mm. Dr. Andrew Brown Everwoodista, Seitsemännen taivaan Camdenit, OC:n Cohenit sekä Marge ja Homer Simpson) ja itse sarja vei parhaan komediasarjan palkinnon (ehdolla oli myös Täydelliset naiset, Tuho-osasto ja 70's Show). Matt Czuchry oli ehdolla parhaasta läpimurrosta tv:ssä ja Alexis Bledel ja Matt Czuchry parhaasta "kemiasta". (20.10.2005)

Jared Padalecki uuteen sarjaan

supernaturalJared Padaleckin (Dean Forester) uusi sarja "Supernatural" debytoi USAssa ensi tiistaina 13.9 heti Gilmoren tyttöjen kuudenen kauden aloitusjakson jälkeen. Warner Bros kuvailee sarjaa yliluonnollisia elementtejä sisältäväksi draamaksi ja vertaa sarjaa elokuviin The Ring ja The Grudge - Kauna. Toisessa pääosassa nähdään Dark Angelistakin tuttu Jensen Ackles.

 

Sam Winchester (Jared Padalecki, Gilmore Girls ) has done his best to escape his family's eerie history. Unlike his older brother Dean (Jensen Ackles, Smallville ), Sam rejected their father's obsessive quest to uncover the evil forces that claimed the life of the boys' mother, Mary (guest star Samantha Smith). Putting as much distance as possible between himself and his family, Sam left home right after high school and went away to college. His new life includes a beautiful and loving girlfriend, Jessica (guest star Adrianne Palicki), and plans to enter law school. Dean, however, took a very different path, following their father, John (Jeffrey Dean Morgan, Weeds ), into the "family business." When Dean arrives on Sam's doorstep with the news that their father has vanished, Sam has no choice but to put his personal plans on hold and join Dean on the road.

 

Lisää tietoa sarjasta löytyy theWBn sivuilta. (11.9.2005)

 

Gilmoren tytöt jatkuvat Suomessa 4.9 ja USAssa 12.9

Gilmoren tyttöjen viides kausi alkaa Suomessa 4.9 jaksolla Roryn ratkaisu - Say Goodbye to Daisy Miller. USAssa kuudennen kauden ensimmäinen jakso (katso traileri) nähdään 12.9. (3.9.2005, päivitetty 11.9.2005)

 

Gilmoren tyttöjen 1. kausi julkaistaan Suomessa 18.11.2005

1. dvdNäin kerrotaan dvdplaza.fi'n sivuilla. MIkäli boksi on samansisältöinen kuin R1-versio, ekstroina on mm. dokumentti sarjan kehittämisestä ja tekemisestä, pidennettyjä/poistettuja kohtauksia, hauskoja faktoja "Rory's Dance" jakson aikana sekä kirjanen parhaista Gilmorismeista. (3.9.2005)

 

 

 

 

 

 

Gilmoren tyttöjen 4. ja 5. kausi DVD:lle

4. dvdGilmoren tyttöjen neljäs kausi julkaistaan USAssa dvd:llä vielä tämän kuun aikana, 27.9. Warner Bros jatkaa Gilmore fanien hemmottelua myöhemmin tänä vuonna, sillä 5. kausi julkaistaan näillä näkymin juuri joulun alla 13.12.

 

4. kauden paketissa on ekstroina mm. poistettuja kohtauksia, Stars Hollow -trivia ja hauskoja faktoja jakson "Girls in Bikinis, Boys Doin' the Twist" aikana. 5. kauden boksissa jaksojen lisäksi on mm. dokumentteja 100. jakson tekemisestä sekä sarjan käsikirjoittajien Amy Sherman-Palladinon ja Daniel Palladinon kommenttiraita kyseiselle jaksolle. Lisätietoja. (3.9.2005)

 

Finaalien aikaa!

Suomessa näytetään ensi sunnuntaina Gilmoren tyttöjen 4. kauden finaalijakso "Suuria odotuksia - Raincoats And Recipes". Voit lukea jakson selostuksen sivuiltani, tai käydä katsomassa sen trailerin the WB:n sivuilta.

 

USAssa viidennen kauden finaali näytettiin viime tiistaina 17.5 ja kausi päättyi jälleen kerran huikeaan cliffhangeriin. Käy lukemassa finaalin juonipaljastukset tai katsomassa traileri the WB:n sivuilta. (22.5.2005)

Gilmoren tyttöjen viides kausi esitetään Ylellä ensi syksynä!

5. kausiOnneksi tällä kertaa emme joudu odottamaan Gilmoren tyttöjen uusia jaksoja muutamaa kuukautta kauempaa, sillä Yle aikoo aloittaa 5. kauden esittämisen ensi syyskuussa, ilmeisesti 4.9 alkaen. Kiitos tästä tiedosta foorumin Lorelaille! (22.5.2005)

 

Linkki Ylen ulkomaisten sarjojen sivuille, joilta löytyy myös Gilmoren tyttöjen tiedot.

 

 

Gilmoren tyttöjen dvd:t myös Suomeen?

Sandrew Metronome suunnittelee julkaisevansa Suomessa Gilmoren tyttöjen ensimmäisen kauden dvd:llä ensi joulun tienoilla. Dvd:illä olisi myös suomenkielinen tekstitys. Kiitos foorumin mirzille tästä tiedosta! (22.5.2005)

 

Tästä voit lähettää palautetta Sandrew Metronomelle.

 

Melanie Griffith Gilmoren tyttöihin?

Melanie GriffithTvGuide kertoo Amy Sherman-Palladinon neuvottelevan jonkun todella kuuluisan näyttelijän kanssa liittymisestä Gilmoren tyttöjen vakituisten vierailijoiden kaartiin. Tämä hahmo tulisi olemaan Emilyn uusi suojatti, juuri leskeksi jäänyt rahakas keski-ikäinen seurapiirirouva, joka haluaisi tehdä rahoillaan jotain hyvää, ja pyytää siinä Emilyn neuvoja. Kyseinen hahmo esitellään USA:n jaksoissa huhtikuun lopulla.

 

Huhujen mukaan näyttelijä olisi Melanie Griffith, 47-vuotias 3 lapsen äiti, nykyisin naimisissa 4. aviomiehensä Antonio Banderaksen kanssa. Griffith on tuttu mm. elokuvista Crazy in Alabama (1999), Nobody's Fool (1994) ja Working Girl (1988), josta hän sai parhaan näyttelijättären Golden Globe palkinnon, ja josta hän oli ehdolla parhaana näyttelijättärenä Oscar gaalassa. Viime vuosien aikana hän on kuitenkin ollut lehtien palstoilla lähinnä kauneusleikkaustensa, alkoholiongelmiensa ja lääkeriippuvuuden takia. Kuvassa Melanie Griffith Oscar gaalan punaisella matolla 27.2.2005. (6.3.2005)

Gilmoren tytöt (ja pojat) elokuvissa

Gilmoren tytötGilmoren tyttöjen tähtien elokuvaura on nousussa. Lauren Graham nähtiin juuri Suomessakin esitetyssä Bad Santa (2004) elokuvassa, ja viime viikolla hän oli promoamassa The Pacifier leffaa, komediaa, jonka pääosassa on action-leffoista tuttu Vin Diesel (katso traileri, apple.com, vaati quick timen).

 

Alexis Bledel nähdään pienessä osassa Bride & Prejudice -elokuvassa (katso traileri), sekä Sin City -elokuvassa, jota tähdittää mm. Bruce Willis, Clive Owen, Elijah Wood ja Jessica Alba (katso traileri). Näyttelijäkonkari Edward Herrmann nähdään nyt Suomessakin pyörivässä, Oscareita napsineessa The Aviator -elokuvassa (katso traileri). (6.3.2005)

 

The Museum of Television and Radio: Gilmore Girls 100th Episode Celebration 7.2.2005

Gilmoren tytötThe Musem of Television and Radio järjesti Gilmoren tyttöjen 100. jakson kunniaksi seminaarin, jossa käytiin läpi sarjan parhaita hetkiä ja keskusteltiin sarjan tekijöistä ja näyttelijöistä koostuvan paneelin kanssa sarjasta.

 

Tapahtuma oli avoin yleisölle ja liput maksoivat vain 15 $, joten tapahtuma myytiin loppuun nopeasti. Täältä löytyy erään seminaarissa olleen GGfanin, Genevieven kertomus illan tapahtumista. Sivun lopusta löytyy linkkejä video- ja ääniklippeihin sekä kuviin. (6.3.2005)

 

WB:lla juhlittiin Gilmoren tyttöjen 100. jaksoa 31.1.2005

100. jaksoGilmoren tyttöjen 100. jaksoa juhlittiin vielä kertaalleen WB:n studioilla sarjan kulisseissa viikko sitten maanantaina. (Klikkaa kuvia nähdäksesi ne isompina).

 

Tuotantoyhtiö ei ole vielä varmistanut tehdäänkö sarjaan kuudetta kautta, mutta viime (neljännen) kauden vähentyneiden katsojalukujen jälkeen nykyinen (viides) kausi on menestynyt erittäin hyvin (noin 4,8 miljoonaa katsojaa), joten on hyvinkin todennäköistä, että sarja jatkuu. Sarjan päänäyttelijöillä Lauren Grahamilla (Lorelai) ja Alexis Bledelillä (Rory) on molemmilla sopimukset seitsemästä kaudesta, joten tämän perusteella sarja jatkuisi 100. jaksoRoryn Yalesta valmistumiseen saakka.

 

Sarjan luoja ja käsikirjoittaja Amy Sherman-Palladino neuvottelee parhaillaan jatkosta ja ainakin omien sanojensa mukaan hän haluaisi olla sarjassa mukana loppuun asti: "If I don't come back or they (tuotantoyhtiö) don't want me back, they can keep it going with other people, but... it would be f---ing kill me to not to close out the show. I've known what the finale should be since I pitched the pilot.... I've got it all down to the last two words" (Entertainment Weekly). (6.2.2005)

Gilmoren tyttöjen 3. kausi DVD:lle

3. dvdWB on ilmoittanut julkaisevansa Gilmoren tyttöjen kolmannen kauden sisältävän DVD-boksin 3.5.2005. DVD:t sisältävät kolmannen kauden jaksojen lisäksi poistettuja kohtauksia sekä 3 dokumenttia. Lisätietoja.

 

Sarjan toisen kauden DVD:n boksissa olevista poistetuista kohtauksista löytyy näytteitä täältä (klikkaa DVD Sneak Peek). (6.2.2005)

 

Gilmoren tytöt punaisella matolla

Gilmoren tytötGilmoren tyttöjen näyttelijöillä on pitänyt kiirettä, kun he ovat käyneet tuotantoyhtiön järjestämissä juhlissa ja promoamassa uusia jaksoja.

 

Alexis Bledel ja Milo Ventimiglia nähtiin yhdessä Glamourin/Miramaxin Golden Globes -juhlissa 16.1.

 

Warner Bros. Television and Warner Home Video juhlistivat 50 vuotista taivaltaan 20.1.

 

Gilmoren tytötWB TCA Winter Press Tour pidettiin 22.1 Universal Hilton hotellisssa Universal Cityssä, Kaliforniassa.

 

Saman päivän iltana oli WB Television Network's 2005 All Star Party, jossa nähtiin WB:n huippusarjojen (Gilmoren tyttöjen lisäksi, mm. Smallville, Everwood ja One Tree Hill) näyttelijäkaartia. (29.1.2005)

YLE TV1:n esittää Gilmoren tyttöjen viidennen kauden

YLE TV1 on ilmoittanut esittävänsä myös Gilmoren tyttöjen viidennen kauden. Sen esitysajankohta on kuitenkin auki. (29.1.2005)

Gilmore Girls ja Lauren Graham ehdolla The People's Choice Awards'ssa 9.01.2005

Gilmore Girls on ehdolla tv-draama kategoriassa yhdessä Aliaksen, CSI:n, the O.C:n ja Sopranos'n kanssa. Lauren Grahamin kanssa parhaan tv-näyttelijättären palkinnosta kisaavat Jennifer Garner (Alias), Marg Helgenberger (CSI), Debra Messing (Will & Grace) sekä Megan Mullally (Will & Grace). Palkinnot jaetaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa Pasadena Civic Auditoriumissa Pasadenassa, Kaliforniassa. Voittajat ratkaistaan netissä käynnissä olleen äänestyksen perusteella. Lisätietoa. (9.1.2005)

Päivitys: Tv-draama kategorian voitti CSI ja parhaan tv-näyttelijättären pystin vei Marg Helgenberger (CSI). Lista ehdokkaista ja voittajista löytyy täältä. (12.1.2005)

 

Gilmore Girls juhli 100. jaksoaan

100. jaksoGilmore Girls'n tekijät juhlivat 4.12.2004 sarjan 100. jaksoa The Space:ssa, Santa Monicassa Californiassa. Kyseessä on viidennen kauden 13. jakso Wedding Bell Blues ja se esitetään USA:ssa 8.2.2005. (9.1.2005)


Chad Michael Murray SubTV:n uudessa Tunteet pelissä -sarjassa 2.1.2005 alkaen

One Tree HillGilmoren tytöissä ensimmäisellä ja toisella kaudella Roryyn ihastunutta Chiltonilaista Tristan DuGrayta näytellyt Chad Michael Murray nähdään ensi sunnuntaista alkaen SubTV:n uudessa Tunteet pelissä -sarjassa.

 

Vetävä high school -draama kertoo teini-ikäisistä velipuolista, jotka elävät kovin erilaista elämää pohjois-carolinalaisessa pikkukaupungissa. Varakkaassa kodissa kasvanut Nathan (James Lafferty) on paikallisen koulun ihailtu koripallosankari, kun taas isänsä hylkäämä Lucas (Chad Michael Murray) elää vaatimattomasti yksinhuoltajaäitinsä kanssa. Kun kohtalo heittää velipuolet samaan koripallojoukkueeseen, he joutuvat tutustumaan toisiinsa, halusivat tai eivät. Kipinät sinkoilevat, kun kuvioon sekaantuu myös Nathanin rempseä tyttöystävä Peyton (Hilarie Burton), jolla yllättäen tuntuukin olevan enemmän yhteistä Lucasin kanssa. (SubTV)

 

SubTV:n mukaan sarjan esitysjärjestystä on muutettu siten, että sunnuntaina 2.1 aloitetaan neljännestä jaksosta. Kolme ensimmäistä jaksoa esitetään peräkkäin la 5.2 klo 13.40-15.55. Syy esitysjärjestyksen muuttamiseen on se, että sarja käynnistyy toden teolla vasta neljännestä jaksosta. Siksi ensimmäiset jaksot esitetään sarjasta erillään tyyliin 'Näin kaikki alkoi'.

Sarjaa esitetään sunnuntaisin klo 18 2.1.2005 alkaen. (29.12.2004)

 

Uudet 4. kauden jaksot alkavat sunnuntaina 2.1.2005

3. kauden uusintojen jälkeen TV1 esittää 4. kauden jaksot sunnuntaisin n. klo 15.20 2.1.2005 alkaen. Neljännen kauden jaksoissa Rory aloittaa opinnot Yalessa, mikä tuo sekä Roryn että Lorelain elämään muutoksia. Äiti ja tytär asuvat erillään ensimmäistä kertaa elämässään, joskin päivittäiset puhelinkeskustelut lievittävät ikävää. Rory löytää Yalesta vanhoja ja uusia ystäviä, miespuolisiakin, mutta pitää yhteyttä myös Laneen, joka asuu edelleenkin Stars Hollowssa ja toteuttaa itseään rock-bändin rumpalina. Lorelain ja Sookien aika kuluu Dragonfly-majataloa suunnitellessa ja remontoidessa. Lorelain ystävyys Lukeen vahvistuu vaikka samaan aikaan uusi mies astuu hänen elämäänsä. (26.12.2004)

 

USA:ssa 5. kauden jaksot jatkuvat 25.1.2005

5. kauden jaksoissa on USA:ssa päästy melkein puoleen väliin; 10. jakso 'But Not as Qute as Pushkin' esitettiin 30.11.2004. Tällä hetkellä USA:ssa esitetään 5. kauden uusintoja, seuraava uusi jakso 'Women of Questionable Morals' tulee 25.1.2005. (26.12.2004)

 

2. kauden DVD ilmestynyt USA:ssa

2. dvdGilmoren tyttöjen toisen kauden sisältävä 6 DVD:n paketti on ilmestynyt USA:ssa 7.12.2004. DVD:t sisältävät kaikki toisen kauden jaksot sekä mm. poistettuja kohtauksia ja Kirkin lyhytfilmin. Lisätietoja. (26.12.2004)